Evenementen

Het kerstseizoen is weer in aantocht. Her en der in Vlaanderen worden evenementen rond de kerststal georganiseerd (kerststallentochten, lezingen, kerstvoorstellingen…). Hieronder vindt u alvast informatie over de evenementen van onze leden.

(Wenst u ook uw evenement hier te publiceren? Bezorg ons dan snel alle gegevens. Bent u nog geen lid? Geen nood… stort €12,50 op REKNR: BE76 7895 8149 3695 en u ontvangt onze nieuwsbrief, de kans om mee te publiceren op deze website, uitnodigingen en vermindering voor sommige evenementen.)

 

 

 

 

 

KERSTWANDELINGEN MERKSPLAS
Veel sfeer tijdens de eindejaarsperiode in Merksplas. Van medio december tot Driekoningen kan je stemmige kerstwandelingen maken langs de kerststallen van Merksplas, ’t Zwart Goor en Zondereigen. Er is keuze uit diverse bewegwijzerde trajecten, met gezellige stops en versnaperingen. Tijdens deze periode vinden tal van activiteiten plaats zoals de Special Christmas Walking, een avondlijke kerstlichtjestocht en kerst- en wintervuur. De kerstfolder is telkens vanaf november beschikbaar in het Infokantoor Toerisme, Markt 1 2330 Merksplas.

EUPEN
Een folder van de wandeling met beschrijving van de kerststallen is beschikbaar bij de Toeristische Dienst van de stad Eupen, Marktplatz 7 T. +32 87 55 34 50
Datum: 27.12.2018 – 07.01.2019